God sommerferie - vi ses til august!

Vi holder sommerferie fra onsdag den 3. juli til og med torsdag den 1. august. Hvis du har særligt behov for at komme i kontakt med skolen, så se hvem du kan få fat i herunder.

Første skoledag er torsdag d. 8. august.

Kontakt i sommerferien

Alle på skolen holder sommerferie, men det er muligt at få fat i en leder, hvis der opstår et nødvendigt behov.

Ved nødvendige henvendelser, der drejer sig om Gislinge Skole så send en mail til skoleleder Randi Hoffmann på ranh@holb.dk . Skriv hvad henvendelsen drejer sig om og dit telefonnummer, så vil du blive kontaktet. I uge 29 (d. 15/7-21/7) skal du dog skrive til pædagogisk leder Dorte Just Hahn på dojha@holb.dk.

Husk at SFO'en holder lukket i uge 29 og 30.

Skal dit barn indskrives på skolen?

Vi er altid glade for, at forældre og børn har lyst til at flytte til vores skole. Hvis du gerne vil have, at dit barn skal starte på Gislinge Skole efter sommerferien, så send os en mail på skolerneinord@holb.dk med oplysning om:

  • Dit barns klassetrin efter sommerferien
  • Hvilken skoleafdeling dit barn ønsker at starte på (Gislinge Skole, Tuse Skole, Udby Skole, Absalonskolen eller Orø Skole)
  • Ønsket opstartsdato
  • Din bopælsadresse i Holbæk  Kommune (og gerne fra hvornår)
  • Navn og telefonnummer på forælder

Skoleindskrivning er noget af det første, vi tager fat på, når vi er tilbage i august. Ud fra dine oplysninger, vil den ansvarlige pædagogiske leder kontakte dig med henblik på en samtale inden skolestart.

Rigtig god ferie!

Senest opdateret 04-07-2024